Palvelut

kani

Läheisyyttä eläinten kanssa

Ysitien Lemmikki tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähelle suloisia lemmikkejä; saat taputella ja silitellä eläimiä lähietäisyydeltä. Joitakin joutuu kyllä katselemaan vähän kauempaa, kuten Kekkonen-strutsia ja villisikoja!

Kahvio

Puistossa on mahdollisuus pitää leppoisa tauko kahviossamme, jossa on myös viihtyisä terassi. Meiltä saat tuoretta kahvia ja pullaa, sekä pientä suolaiseen nälkään.

Grillipaikka

Voit myös nauttia puistossa omia eväitä tai grillata makkaroita ulkogrillissämme puiston ytimessä. Myös tiipiit ovat käytettävissä. Grillipaikoilta löytyy kaikki tarvittava tulen tekoon.

Talutusratsastus

Pääset ratsastamaan Elsa-ponillamme talutuksessa joka päivä tasatunnein klo 12 ja 14. Ei erillistä maksua. Painoraja ratsastukseen on noin 50 kiloa.

Kenttäpelit

Villisikojen luona ison tallin edessä on iso kenttä pelailua varten. Lainattavana on frisbeet, krokettisetti, petanque, tikkataulu ja puujalkoja.

Ryhmäretket

Hyvän sijaintinsa vuoksi Ysitien Lemmikki on mainio kohde luokkaretkeläisille ja muille ryhmille. Muutaman kilometrin päässä sijaitseva Nokkakiven huvipuisto on halutessaan helppo yhdistää samalle retkipäivälle.